CONEIX A L'EDURNE FLORISTÁN

 

 

Nascuda a Saragossa al 1982. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona i Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per l'Hospital de Sant Pau i la Universitat Autònoma de Barcelona.  

 

Des de l'inici de la meva carrera he destinat la meva feina a l'assessorament i acompanyament de persones, famílies i parelles en diferents etapes del cicle vital i a l'orientació i supervisió tant des de l'àmbit públic com privat, d'equips especialitzats en matèria social, educativa i d'infància. Sempre amb l'objectiu de millorar el benestar psíquic i emocional de les persones i afavorir la relació amb el seu entorn, la salut i el creixement personal.

 

La meva inquietud per una experiència integradora i una millora holística de la qualitat de vida de l'ésser humà em va portar a interessar-me en un moment determinat de la meva carrera pel desenvolupament de la consciència corporal, així com per la recerca d'una psicologia integrativa. Un temps a l'estranger em va fer de diferents cultures, i em va portar a formar-me com a professora de Hatha Yoga a Dharamsala (india) i a ser becada pel projecte Peace Revolution a Bangkok (Tailàndia) a on vaig incorporar el mindfulness al meu bagatge personal i professional.

 

Els anys d'experiència com a psicòloga dins l'àmbit clínic i social més el temps viscut a l'estranger m'han donat l'oportunitat d'integrar una visió pròpia i holística que permet incorporar a la Teràpia Sistèmica tradicional elements humanistes i de desenvolupament personal.

 

Actualment visc a Blanes, a prop del mar que em va veure créixer,  on he tingut la possibilitat de dur a terme el meu projecte, fent arribar a aquelles persones que ho necessiten un espai terapèutic propi, on des de la calma i el confort intern puguin treballar de manera positiva i responsable aspectes d'ells mateixos i de les  seves relacions, així com potenciar i confiar en els propis recursos i habilitats, tot prenent més consciència del seu benestar psíquic, físic i emocional.

 Coneix més a l' Edurne Floristán Preciado a LinkedIn

  • in