MINDFULNESS

 

Un cervell atent és un cervell feliç. Mitjançant la pràctica del mindfulness exercitarem la nostra atenció i concentració amb l'objectiu de calmar i apaivagar la nostra ment.

La meditació és un mètode excel·lent per a reduir els nivells d'ansietat i estrès a què ens veiem sotmesos en la nostra societat actual i una eina indispensable per mantenir la nostra salut física i mental.

A través de tècniques com la visualització i / o la autoobserva entrenarem la nostra ment per així iniciar un camí d'acceptació i pensament positiu que ens ajudarà a viure en calma i serenitat els esdeveniments de la vida quotidiana.

Beneficis de la meditació

 

  • Beneficis físics: en sistema cardiovascular, sistema immunitari, alleugeriment del dolor crònic, psoriasi, fibromiàlgia, tractaments per al càncer, etc.

  • Beneficis psicològics: Reducció d'estrès i ansietat, prevenció de la Depressió, Millora la concentració, equilibri emocional, ajuda a la Disminució de la simptomatologia en Trastorns de l'alimentació i en processos de deshabituació de l'alcohol

Aprèn a meditar en 8 sessions

 

  • A través de 8 sessions grupals i mitjançant diverses tècniques: visualització, autoobservació, mantres, etc. adquirirem eines que ens permetin connectar amb la nostra pau interior sempre que ho desitgem.

  • Aquest curs va dirigit a persones, professionals, equips que vulguin iniciar-se a nivell particular o grupal en la pràctica del mindfulness

  • El curs s'ofereix a serveis de salut, escoles, ajuntaments, serveis socials, amb l'objectiu de millorar la salut física i psíquica de persones en qualsevol etapa del cicle vital.