TERÀPIA ONLINE

 

En una societat globalitzada, on els viatges, el canvi de lloc de treball i de residència estan a l'ordre del dia, trobar temps material i espai per a iniciar una psicoteràpia es presenta difícil.

 

Així mateix, resulta especialment complicat que persones que pateixen malalties cròniques i / o agudes o aquelles amb mobilitat reduïda puguin assistir amb regularitat a psicoteràpia.

 

Mitjançant la teràpia online la persona tindrà accés a tots els serveis d'una teràpia d'atenció directa tradicional, amb la facilitat de poder-ho fer des de casa seva, o des deel seu lloc de treball, o residències.

 

Amb costos molt reduïts respecte la teràpia presencial i en quatre modalitats diferenciades: Trucada telefònica, email, videoconferència o xat. La persona tindrà accés a tots els serveis de psicologia i Teràpia individual, Teràpia de Parella i /0 Familiar, així com facilitats en assessoraments i coaching parental.

 

 

MODALITATS

 

Trucada telefònica   

o

E-mail  edurnefloristan@gmail.com 

o

Vídeo conferència

o

Xat

 

La persona tindrà accés a tots els serveis una vegada realitzada la primera entrevista informativa gratuïta i previ pagament per transferència bancària o Paypal. 

 

Demana ara la teva entrevista informativa gratuïta 

 

¡Bien! Mensaje recibido